About


Nu sunt bucatar sau patiser. Sunt o persoana careia ii place sa gateasca sanatos. Ok, ok … sunt momente in care ma mai abat din drum, recunosc, dar 90% gatesc “homemade”.

Everytime “a pice of home made”! Cu sanatatea nu este de joaca.

Nu mai sunt timpurile de acum 25 ani cand, cel putin la mine in familie, se manca sanatos: animale crescute la curte (fratele meu, un om exceptional, a avut un cuvant de spus alaturi de mama in gospodarirea animalelor), legume sadite si culese de noi. Acum? Cumparam de la supermarket fara a stii ce: poate lasagna cu carne de porc care in realitate este carne de cal? sau poate o salata verde care “rezista”? De ce am mentionat de saraca salata? Nu de mult am cumparat de la supermarket o salata verde care si-a pastrat culoarea si “conditia fizica” pentru mai bine de 3 saptamani. Saracuta de ea, la caldura a lesinat si a devenit roz.. da, da.. roz! A fost un experiment pe care am vrut sa-l fac, nu de alta.. dar produsul era organic conform etichetei.

Deci? Ce spuneti? Gatim homemade??

Sa auzim de bine!!

P.S. Incepand de astazi avem o pagina de facebook noua nouta! https://www.facebook.com/pages/A-piece-of-homemade/462144917206915?fref=ts

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s