Biscuiti cu cacao si miere de albine


In seara asta am experimentat o noua reteta: biscuiti cu cacao, faina integrala, miere de albine si bicarbonat de sodiu. Deasemenea, cantarul nu a avut ce cauta pe masa, unitatile mele de masura fiind: lingurita si mililitrul .. iar vasul in care am pregatit compozitia este: carafa.

Sa vedem ce a iesit!!

Ingrediente:

Pasii pe care i-am urmat:

  • am pus faina in carafa pana la nivelul de 300ml
  • am stins bicarbonatul de sodiu in otet si l-am adaugat peste faina
  • am adaugat zaharul, cacao si apa clocotita si am amestecat bine compozitia pana ce am obtinut o pasta omogena
  • am adaugat in final si mierea de albine
  • am amestecat compozitia incorporand mierea
  • am preincalzit cuptorul la 180 grade
  • am asezat hartia de copt in tava de copt
  • am format bilute din compozitie, pe care le-am plasat in tava
  • am introdus tava in cuptor pentru 40 min
  • dupa 40 min biscuitii mei au fost gata!

Fast and furious!! Pofta buna!!

Cacao, zahar, bicarbonat stins cu otet

Apa clocotita turnata peste ingrediente

Rezultatul dupa ce am adaugat 100ml apa

Am adaugat mierea

Compozitia finala!

Biscutii inainte de a intra la cuptor

Biscutii inainte de a intra la cuptor

Biscuitii numa’ numa’ scosi din cuptor!

2 thoughts on “Biscuiti cu cacao si miere de albine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s